Kunder siger

 

 

 

Sommerhus med god indretning

Jeg har i et godt samarbejde med Finlog tegnet mit eget drømmehus.
Det ligger optimalt på min grund og ser tilpas ”frækt ud” til at det for mig er en glæde at vende tilbage til gang efter gang.

Den fleksibilitet Finlog har udvist og den utrolig flotte bjælke de bygger med gør, at jeg har været rigtig glad for at jeg har valgt dem som byggefirma. De har løbende givet mig ideer til at forbedre mine egne tegninger på huset.

Anders Christensen, Fakse Ladeplads

Til top

Fakse Ladeplads

 

 

En drøm

I mange år har vi haft en drøm om vort eget bjælkehus i landlig idyl.

Vi fandt grunden og tog kontakt med Finlog som hjalp os med hvilket hus der passede bedst til os og grunden.

Samarbejdet med hvilke type hus vi skulle have samt forløbet med projektering og indretning har været utrolig spændende. Vi føler vi har fået den sparing vi har haft brug for, så vi i dag har fået det hus vi drømte om.

Det hus vi valgte, efter gennemgang af mange gode forslag, er udnyttet til mindste detalje og er billigt at varme op pga. det gode tørre indeklima.

Valg af bjælkehus har vi bestemt ikke fortrudt og vi nyder det hver eneste dag.

Bjarne Mølvadgaard

Til top

 

 

Grunden og bjælkehuset

Vi har fundet en pragtfuld grund i et kuperet område, som kræver det helt rigtige hus. Vi tog kontakt med Finlog, da vi havde hørt om deres unikke bjælke med kernetræet på begge yderflader.

Vi fik præsenteret nogle forslag til bjælkehus, som vi selv tegnede videre på. Resultatet er et bjælkehus som ligger perfekt på grunden og optimalt indrettet efter familiens behov.

I hele byggeperioden har vi haft en tæt kontakt med Finlog hvor tidsplaner og aftaler er blevet overholdt. For os som ikke er professionelle har det været et trygt forløb.

Vi er selvsagt meget glade for vores bjælkehus.

Lene & Henrik

Til top

d

 

 

Bjælkehus – delvis selvbyg

Vi mødte Finlog tilfældigt på en messe hvor vi faldt for de smukke bjælker med kernetræet vendt udad. Fra det tidspunkt gik det temmelig stærkt, da vi havde grunden og havde set på en række andre bjælkehuse.

Vi aftalte, at Finlog monterede bjælkerne på fundamentet vi havde støbt. Herefter rejste Finlog spærkonstruktionen, så vi kunne lægge taget. Imens monterede Finlog vinduer og udvendige døre, - og så var huset lukket! Fra det tidspunkt kunne vi udføre de indvendige arbejder i den takt som vi ønskede og fik leveret materialerne løbende efter aftale.

På den måde kunne vi få mere hus for de samme penge.

Selv at være med til at bygge sit hus er en stor tilfredsstillelse og det nyder vi i dag.

Kamme & Erik, Føllenslev

Til top

Føllenslev

 

 

Bjælkehuset i byen

Vi havde købt en grund i en nyudstykningen og var faktisk ikke sikker på om vi skulle bygge hus af traditionelle mursten eller et bjælkehus. Sidstnævnte var jo egentlig bare en drøm som vi havde, da vi syntes, at et bjælkehus hørte sig til på landet.

Men da vi så den firkantede bjælke fra Finlog , kunne vi godt se at vores drøm måske alligevel kunne opfyldes, da den ikke på samme måde som den runde bjælke ”kræver” at blive lagt i landlige omgivelser.

Vi fik derfor tegnet et bjælkehus af Finlog efter vores ønsker og aftalt alle detaljerne. Tegningerne  blev sendt til Finland og efter 4 uger ankom bjælkerne. Og i den periode var fundamentet støbt færdigt.

Det har været en fornøjelse at følge byggeriet hvor det håndværksmæssige arbejde der er udført har været i orden.

Familien Christensen

Til top

 

 

Nøglefærdig sommerhus

Vi havde rigtig mange brochurer fra mange byggefirmaer.

Vi blev overbevidst, om at det skulle være Finlog på grund af de unikke bjælker og det individuelle præg, de lovede, vi kunne sætte på huset.

Vi kan kun sige, at Finlog har levet fuldt op til vores forventning, så vi har fået vores livs drømmehus, som vi gerne viser frem.

Jeannet og Jan, Væggerløse

Til top

Væggerløse